Triumph Adventures

A nagy sikerre való tekintettel ismét útra kelünk Brigivel. Ezúttal egy Triumph Scrambler nyergében keressük a kalandokat. A tervezett út kb. 9000 km, szokás szerint az útvonalterv nem túl részletgazdag.

Gyurgyó, 2014-07-12


A nagy sikerre való tekintettel ismét útra kelünk Brigivel. Ezúttal egy Triumph Scrambler nyergében keressük a kalandokat. A tervezett út kb. 9000 km, szokás szerint az útvonalterv nem túl részletgazdag.

Nyugatra indulunk, a Szlovén-, az Olasz-, a Francia Alpokon keresztül Andorrába amit a tavalyi út során kihagytunk... (A beszámolót a Kalandáriumban találod.) Majd tovább a Pireneusok mentén északra, Pamplonán át Baszkföldre, a Camino mellett. Reményeink szerint itt találkozunk majd Pistivel is, aki akkorra már Spanyolországban lesz (Párizsból indult gyalog Santiago de Compostelába, a tavalyi útjáról szintén a Kalandáriumban olvashatsz). Santiago de Compostelából Portugália felé megyünk majd Portón, Lisszabonon keresztül az Óceán partján, egészen Faroig, ahol tavaly a helyi motoros klubházban megszálltunk Brigivel. Reméljük most is szívesen látnak majd.

Ezúttal Gibraltárt is meg fogjuk nézni, majd egy kicsit több Andalúzia következik. (Sevilla, Ronda, Mijas, Marbella, Malaga, Cordoba, Granada), és a Mulhacént sem hagyjuk ki. Itt már ismerős környéken fogunk járni, a spanyol motorosok is várnak ránk. Tovább Barcelona, Marseille, Cote D Azure.... Ugyan erre többször jártunk már, de ígérjük, hogy nem okozunk csalódást, nem fogjátok unni a történetet.

Egy kicsit változott a megjelenésünk, Brigi kapott egy új rózsaszín motoros szemüveget, nekem is hozzá kellett öltöznöm a legendás angol motorhoz (enduros sisakban elég nyomi (még nyomibb) lennék.

Köszönet a bizalomért a Triumph Budapest-nek, a Touratech magyarországi képviselőjének, Full-Gas-nak, a felszerelésekért az Euromotornak, a Kék-Holdnak és a Kokopellinek. Köszönet a Crazy Czimby Riders motorépítő műhelynek (ezúttal is ott készült Brigi szállító doboza). És könnyes hála természetesen a Motozinnek, aki a kezdetektől támogatja néha kicsit őrült elképzeléseimet. Nélkülük nem jött volna létre ez a projekt. Íme egy pár fotó a felkészülésről:

Küldetésünknek tekintjük, hogy utazó cirkuszunkkal mosolyt csaljunk az arcokra, a Tiétekre is, Tisztelt Nagyérdemű Közönségünk! Ezúttal kicsit hamarabb számíthattok majd az élménybeszámolóra, és remélem követtek bennünket nagy utazásunkon a facebookon keresztül is.

Az érdeklődő motorosok augusztus közepén a Touratech Travel Eventen pedig elsőként kaphatnak ízelítőt a kalandokból Balatonbogláron (persze csak ha regisztráltok az eseményre itt: http://travelevent.fullgas.hu/). Ne hagyjátok ki, mert nem csak Brigivel találkozhattok, hanem kipróbálhatjátok a Travel Event Nagy Túraendúró tesztflottájának tagjait is.

Íme a lista. Ezek a motorok lesznek (és a sor még bővülhet): BMW R1200GS 2013 BMW R1200GS Adventure 2014 (a vélhetően nagy érdeklődére való tekintettel ebből kettő is!) BMW F800GS Adv. Ducati Multistrada 1200 Honda NC700 XD Kawasaki Versys650 KTM1190 Adventure Suzuki DL1000 2014 Suzuki DL650

Tehát viszlát, majd jövünk, aggódni nem érdemes, de hálásak vagyunk minden biztatásért!

Üdv: Brigi és Gyurgyó

Copyright Kondor Túra Társaság 2024 - Minden jog fenntartva.