Tesztek


LYO food teszt

X-Lite X 551 Start N-Com túra-endúró bukósisak teszt

Az olasz sisakgyártók, és köztük a legnagyobb, a Nolan Group mindig is a világ élvonalába tartoztak, és nagyon úgy néz ki, hogy versenyelőnyük behozhatatlan, legalábbis Európában. Számomra az X-Lite név garancia volt, és nem csalódtam...

Spyke Pathfinder WP tecnikai túrakabát és Spyke Radom WP túranadrág teszt

Az Euromotor jóvoltából a Condor Riders Adventure Club – Motozin Kárpátalja kalandtúrán volt alkalmam tesztelni a Spyke technikai túraruháját. Azt gondolom a forgalmazó tudta, kinek a „kezébe” adta a terméket, ezért abban is biztos vagyok, hogy a legmesszemenőbbekig bízott a ruha minőségében. „Rossz szokásom”, hogy a tesztre rám bízott termékeket szélsőséges körülmények között is használom. Egy technikai túraruhával szemben pedig igen magas elvárások vannak.

Miért ne vegyél Fjällräven túranadrágot?

Amennyiben épp túranadrágot szeretnél vásárolni, a most következő felhasználói tartós teszt segíthet, hogy döntést hozz.

Ortlieb vízhatlan zsák teszt

Az Ortlieb drybagek tesztjét sikerült a legváltozatosabb körülmények és viszonyok között megvalósítani. 2013 őszén Magyarországon, majd Szlovénián, Olaszországon, Franciaországon keresztül Spanyolországban és Portugáliában (30 nap, 8000 km) is teszteltük az Ortlieb magyarországi forgalmazójától, az Evobike-tól kapott termékeket.

Olympus TG 2 teszt

Első rész, Mountain Bike A nagy szerelmek fontosak az ember életében. Randizási tippeket nem fogok adni senkinek, inkább az én két szerelmemről, a fotózásról és a kerékpározásról fogok írni. Az Olympus kalandálló kameráinak csúcsmodellje, a TG 2 társaságában barangoltam kicsit az erdei utakon.

Olympus TG 1 teszt

Az Olympus TG1 fénygépét föld alatt (is) sikerült tesztelni: 2013. nyarán egy nagyszerű lehetőséget kaptam, barlangász túrán vehettem részt egy tapasztalt csapat társaságában. A célpont: Szlovénia és Olaszország függőleges barlangjai.

Olympus Tough-8010 Digitális kompakt kamera teszt

Olympus Tough-8010 Digitális fényképezőgép Az Olympus jóvoltából alkalmam volt tesztelni legújabb vízálló készüléküket. Az interneten elérhető több teszt is, végigolvastam párat és nem volt nehéz megérteni mi az ami hiányzik belőlük. Kifejezetten outdoor felhasználásra kifejlesztett gépről beszélünk, az íróasztal teszt fontos információkat fed fel az, ergonómia, optika, LCD kijelző, video vonatkozásaiban vizsgálva a kütyüt. Ok de mindez hogyan működik „élesben”?

Garmin Oregon 450 GPS navigáció teszt


Copyright Kondor Túra Társaság 2024 - Minden jog fenntartva.