CRAC Cafe partneri ajánlat

CRAC Cafe partneri ajánlat

Gyurgyó, 2020-09-29


A CRAC Cafe a Condor Riders Adventure Club által szervezett klub est sorozat, amely 2018 szeptemberében kezdődött. A Magyar Kaland-, és Túramotorosok Országos Találkozóján (MAKOT) fogalmazódott meg a gondolat, hogy valamilyen módon érdemes lenne - a motoros szezonon kívül is – folytatni a beszámolókat, hiszen minden alkalommal kitűnő társaságot hoz össze a kalandok, messzi tájak, túraélmények iránt érdeklődő aktív bikerek találkozója. A túrabeszámolók hallgatósága között pedig rendszerint sokaknak esetleg saját sztorijuk is van, sőt szívesen meg is osztanák azt a többiekkel.

Az Analog Music Center (XI. Kondorfa u. 8.) klubhelyszínt és technikai hátteret ajánlott a programsorozathoz, ily módon CRAC Cafe néven lehetőség nyílt egy hosszabb távú együttműködés keretein belül megvalósítani a „mini MAKOT” programsorozatot.

A CRAC Cafe-ban elsősorban motoros túrabeszámolókat hallgathatnak/nézhetnek meg az érdeklődők, projektoros vetítéssel. Ezen kívül workshopokat is rendezünk a motorozáshoz, túramotorozáshoz köthető témákban, mint például felkészülés, felszerelések, fényképezés stb. A klub est sorozat kezdete szeptember, vége május/június.

2020 februárjától fizetősek a CRAC Cafe rendezvényei. A belépőjegy 1000 huf, illetve CRAC VIP kártyával 500 huf. A VIP kártya ára 4.000 huf, ezek sorszámozott, névre szóló kártyák. A CRAC Cafe szervezői adatot nem kezelnek, a sorszámozott kártyák vannak névhez rendelve. A belépődíjakat, mint ahogyan a kártyák árát is adományként fogadjuk el. A CRAC Cafe volt előadóinak, illetve a Condor Riders Adventure Club tagjainak a Cafe rendezvények ingyenesek.

Két féle kártya kerül kiadásra, az ezüst színű (megvásárolható), és az arany színű (tagoknak, és előadóknak).

A VIP kártyával rendelkezőknek partnereink/támogatóink által felajánlott kedvezményeket közvetítünk.

Törekszünk bizalmi kapcsolatrendszert kialakítani mind a rendezvény látogatóival, mind partnereinkkel. A támogatói/partneri ajánlatunk minimum egy naptári év időtartamra szól (logó feltüntetés pl).

Hogyan lehet Ön a CRAC Cafe támogatója, a partner hálózat tagja?

-Egyszeri 100 eurós adomány fejében Önnek (cégének/szervezetének) lehetőséget biztosítunk megjelenni a CRAC Cafe valamelyik eseményén (túrabeszámoló, egyéb). Ez az alkalom lehet a szervezők által javasolt program, vagy tetszés szerint választható az előre tervezett műsorból (egyszeri alkalom).

-Felajánlhat terméket is (minimum 100 euró, érték egyeztetéssel), amelyet az előadás során a résztvevők között licitre kerül. A legmagasabb licit értékét pedig adományként fogadjuk el.

A rendezvényen jól látható helyen elhelyezzük a támogató/partner molinóját, amely a youtube csatornánkra az előadásról feltöltött videóban háttérként jól láthatóan megjelenik. Weboldalunkon, a CRAC Cafe-ról szóló cikk mellett feltüntetjük a támogató/partner logóját (linkelve). Az (fb) esemény társszervezőjeként jelöljük meg a támogató/partner fb oldalát. Mindezekkel együtt természetesen az esemény hirdetésekor hírbe hozzuk.

Továbbá kedvezményes kiállítói/megjelenési lehetőséget ajánlunk a Magyar Kaland-, és Túramotorosok Országos Találkozóján (MAKOT) egyszeri alkalommal (számla ellenében).

Amennyiben kérdése, van hívjon bizalommal! Pap György (Gyurgyó) +36304970101
Copyright Kondor Túra Társaság 2024 - Minden jog fenntartva.