Memorable moments of 2014

Visszatekintés a 2014-es évre

Looking back at the past year in pictures...

Gyurgyó, 2014-12-05


Januárban Hóbagoly party-n voltunk, sajnos hó ismét nem esett, de a társaság kitűnő volt, mint mindig.

Márciusban a szezon kiállításokkal kezdődött, Utazás kiállítás, Motorkiállítás a Motozinnal. Itt ismerkedtünk meg a DUF Tv stábjával is.

Szintén márciusban volt szerencsénk pár tanáccsal és felszereléssel támogatni két magyar lány botswanai kalandját, írtak is róla Nektek. Botswanában úton-útfélen találkoztak a Kondor-Túra Társaság matricáival...:)

Áprilisban Condor Riders image videót forgattunk a DUF Tv közreműködésével, stúdióriport is készült.

Miután Gustafsson hazaért az Erzberg Rodeóról, ahol a 7. helyen végzett ezúttal...

Májusban a Fjallraven Vándortúra utolsó bejárásán Brigi is ott volt, 110 km 5 nap alatt. 2 év szervezés után célegyenesben volt a csapat.

Május végén Kárpátaljára indultunk Turucz Tibivel. Belementünk a sűrűbe, igazi kaland sikeredett. Volt alkalmunk felszerelést is tesztelni az Euromotor jóvoltából.

Júniusban elkezdtük szervezni a Térj rossz útra projektünket a Condor Riders Adventure Club égisze alatt. Jövőre offroad-adventure tanfolyamokat fogunk indítani az érdeklődőknek.

Júliusban nekiindultunk Brigivel, megkerültük az Ibériai-félszigetet, odafelé a Francia-Alpokon keresztül, visszaúton pedig eljutottunk Szardíniára és Korzikára is egy Triump Scrambler nyergében.

Időközben Gyalog Pisti is útnak indult ismét, ezúttal Párizsból gyalogolt el Santiago de Composteláig. Baszkföldön találkoztunk is.

Augusztusban épp, hogy hazaértünk a Touratech Travel Eventre, amely új támogatónk a Full-Gas szervezésében került megrendezésre első alkalommal Magyarországon.

Majd egyből kezdődött a Fjallraven Vándortúra, most már élesben. Brigivel a befutóban vártuk a résztvevőket.

Október elején a Yamaha Austria vendégeként Sibenikben jártunk, a Yamaha Offroad Experience eseményén két napot motoroztunk WR450 endúróval.

Ha már ott voltunk, lemotoroztunk Görögországig Bosznián és Albánián keresztül, majd Bulgáriában benéztünk a MotoCamp-be is hazaúton.

A 2014-es év elég eseménydúsan telt (az előzőekhez hasonlóan), természetesen jövőre is vannak terveink. Közöttük célpontként Oroszország, Törökország és Erdély is szerepel. Már januárban kezdünk ismét, a következő évben nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni a videós megjelenítésre, az előkészületek megtörténtek. Folytatjuk a nemzetközi porond felé a megkezdett utunkat, az idei évben a legnagyobb angol motoros magazinnal már tető alá hoztunk egy megállapodást, ott is meg fogunk jelenni. Az Én és a Motorom projektre nem jutott sok időnk sajnos ez évben, viszont sikerült új formába önteni a weblapunkat. Meghívott előadóként részt vettünk a Touratech Travel Eventen és a Járatlan Utakon Fesztiválon. Egy-két beszámolóval még adósak vagyunk (Paris-Santiago, Balkán), hamarosan, a következő év elején elkészülnek, és olvashatjátok azokat is. Az aktuális történéseket a facebook oldalunkon követhetitek nyomon továbbra is, készülünk pár igazi újdonsággal is.

Minden kedves olvasónknak, barátunknak kívánunk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet! Köszönjük a támogatóink, partnereink bizalmát, jövőre reméljük továbbra is számíthatunk az együttműködésre!Copyright Kondor Túra Társaság 2020 - Minden jog fenntartva.