Pityu, a kalandológia professzora

Pityu, a kalandológia professzora

, 2019-03-26


Élete sokoldalú, mint dodekaéder. Civilben egyetemen oktat-kutat a mérnöki tudományok mezején, a katedráról lelépve viszont gyakran találja magát valódi mezők és erdők közepén, ahol felfedezési vágyának egy ősibb rétegét bontakoztatja ki.

Elementáris vonzalmat táplál a természet lágy öle és az ismeretlen irányába. Néha kivan a négy kereke is, ám általában jobban bízik a kettes számmal kebelviszonyt ápoló dolgokban, legyen szó akár a lábáról, akár a kerekek számáról.

Nem veti meg a civilizáció vívmányai által biztosított kényelmet sem, de legjobban a szabad ég alatt az elemek fogaskerekei között érzi magát. A kalandozáson kívül a másik nagy szenvedélye a fotográfia, odaadó hódolattal viseltetik a barangolások legteljesebb pillanatainak méltó megörökítése iránt.

Természetes környezetében történő megfigyelés soklaki életmódjából kifolyólag kihívást jelenthet, de szerencsés megpillantása esetén dús szakálláról, az általában a mogorvizmus és a gyermeki álmodozás között félúton elhelyezkedő, néha erre-arra billenő arckifejezéséről könnyen felismerhető. Etetni, de főleg itatni csak saját felelősségre!

Saját projektjei:
Copyright Kondor Túra Társaság 2024 - Minden jog fenntartva.