CRAC Cafe

Gyurgyó, 2018-11-19


SZTORIK, INSPIRÁCIÓ, KALAND!

A CRAC Cafe a Condor Riders Adventure Club (CRAC) programsorozatota

A Magyar Kalandmotorosok Országos Találkozóján (MAKOT) felmerült, hogy valamilyen módon érdemes lenne - a motoros szezonon kívül is – folytatni a beszámolókat Hiszen minden alkalommal kitűnő társaságot hoz össze a kalandok, messzi tájak, túraélmények iránt érdeklődő aktív bikerek találkozója. A túrabeszámolók hallgatósága között pedig rendszerint sokaknak esetleg saját sztorijuk is van, sőt szívesen meg is osztanák azt a többiekkel.

Az Analog Music Center (XI. Kondorfa u. 8.) klubhelyszínt és technikai hátteret ajánlott mindehhez., ily módonCRAC Cafe néven lehetőség nyílt egy hosszabb távú együttműködés keretein belül megvalósítani a „mini MAKOT” programsorozatot.

A CRAC Cafe-ban elsősorban túrabeszámolókat hallgathatsz meg, projektoros vetítéssel. A tervek között szerepel még workshopok elindítása, rendezése a motorozáshoz, túramotorozáshoz köthető témákban, mint például felkészülés, felszerelések, fényképezés stb.

Hogy ne csak az elméletről beszélgethessünk, kiváló alkalmakat nyújt a Condor Riders Adventure Club által szervezett CRAC Base Camp (január, június). Ezeken az önköltséges találkozókon elsősorban a táborozási, vadkemping technikákra fókuszálunk, közvetlenül lehet tapasztalatot cserélni.

A júniusi Base Camp másik fő vezérvonala az off-road motorozás. 2020-tól visszatérünk az ország közepére, Dabas környéki erdős területre, ahol technikás tereptúrákon vehetnek részt a jelentkezők.

Tehát ha kedvet kaptál: ősztől tavaszig minden második kedden(!) esemény!

Azok az érdeklődők, akik vidékiek, vagy elfoglaltságuk miatt nem tudnak részt venni ezeken az eseményeken, a youtube csatornánkon is megnézhetik a CRAC Cafe beszámolóit. (Kattints a lenti YT logóra! Iratkozz fel a csatornára!)

A legjobb persze ott lenni, együtt a többiekkel.

Tehát ha szeretnél értesülni az aktuális eseményekről, kövess bennünket a facebookon, vagy küldd el a mail címed (condoradventures.eu@gmail.com), és felveszünk a google naptárunkba!

Ha pedig bemutatkoznál, mert van egy jó sztorid, netán még jó arc is vagy, keresd a szervezőket! Ez utóbbi nem feltétel, de előny!

A CRAC Cafe klub estjein a belépőjegy ára 1.000 HUF, CRAC VIP kártyával 500 HUF. VIP kártyát a helyszínen lehet igényelni, annak egyszeri ára 4.000 HUF. A kártyák sorszámozottak, de nem névre szólóak, így átruházhatóak, egyéb kedvezményekre is jogosítanak. A belépődíjat adományként az igényesen kivitelezett, iparművészeti díjra érdemes, benzinszagú kolduskannánkba gyűjtjük.

Az összes valaha volt előadónak ingyenes a belépés, plusz egy kísérő (feleség, oldalborda, stb). Gyermekeknek, kiskorúaknak szintén.

A CRAC eseményeit a lenti képre kattintva láthatod:Copyright Kondor Túra Társaság 2024 - Minden jog fenntartva.